6.2 C
Karabük
5 Mayıs Pazar 2024

Her Telden (5.Ocak.2017)

AK PARTİ İL BAŞKANI SAYIN TİMURÇİN SAYLAR SÜREKLİ “ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NE BİR ÇOK YATARIM GELDİ..” DİYORDU..
AK Parti İl Başkanı Sayın TİMURÇİN SAYLAR ne zaman Basın Açıklaması yapsa “ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NE KISA SÜRE İÇİNDE GELEN..” yatırımlardan söz eder..
ÖZEL SOHBETLERİNDE DE BUNA İLİŞKİN BİLGİLER VERİR..
Geçtiğimiz gün Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nın çeşitli kademelerinde görev yapmış olan ve bu dönemde de “ADAY OL BASKISI..” altında tutulan Sayın ZİYA ÜNSAL ile Organize Sanayi Bölgesi’ni gezdik.
Sayın ZİYA ÜNSAL’IN aracı ile ORGANİZEYE çıktık ve neler olmuş, neler oluyor gibi gezdik oraları, gerçekten Sayın TİMURÇİN SAYLAR haklı, ciddi yatırımlar gelmiş, ciddi yatırımlar daha gelecek gibi görünüyor.
Örneğin bir FİRMA DEVASA BİR FABRİKA kuruyor, çelik konstrüksiyon bölümleri neredeyse bitirilmiş bu Fabrikanın, Sayın TİMURÇİN SAYLAR’A sorduk nedir bu Fabrika diye..
KALİTELİ ÇELİK ÜRETİMİNDE, ARA MALLAR YAPACAKMIŞ SANIRIZ.
Sayın SAYLAR bu konuda “KARDEMİR KANGAL HADDANESİ ÜRÜNLERİNİ KULLANACAKLAR VE ÇALIŞMAYA BAŞLADIKLARINDA 300 CİVARINDA İŞÇİLERİ OLACAK..” gibi bilgiler verdi.
Ayrıca Karabük içinde ki bir haddane çok geniş bir alanı hafriyatla düzenlemiş ve burada haddane kuracakmış, bunu yaparken kapasite artırımına da gidecek elbet.
ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NE YENİ YATIRIMLAR GELİYOR..
Bunlar sevindirici gelişmeler elbet..

GÜLEÇ SEVGİ EVLERİ VE BURADA KALAN ÇOCUKLARA SAYIN SEZER-KAMİL GÜLEÇ TARAFINDAN GÖSTERİLEN “TORUN SEVGİSİ..”
Karabük’ün BEŞBİNEVLER Bölgesi’ne girerken GÜLEÇ SEVGİ EVLERİ vardır, bunu o yoldan gelip/geçen herkes görür/bilir ve burada Sayın KAMİL GÜLEÇ’İN dediği gibi “BİZE EMANET ÇOCUKLAR VARDIR…”
İnsanın söylemeye dili, yazmaya eli varmasa da “DEĞİŞİK NEDENLERLE KİMSESİ OLMAYAN..” çocuklar kalıyor ve bu çocukların en büyük ihtiyacı/eksiği AİLE ORTAMI ve AİLE BAĞLARI içinde ki sevgi ortamı.
Bakın SEVGİ EVLERİ noktasında Safranbolu İlçemizde de GÜRMEN SEVGİ EVLERİ olduğunu biliyoruz ve orada da bu tip çocuklar sıcacık bir yuva, tertemiz bakım, yeterli beslenme görüyorlar mutlaka.
Ancak Sayın SEZER-KAMİL GÜLEÇ’İN gösterdiği o sıcacık AİLE ORTAMI ve yürekleri ısıtan “TORUN SEVGİSİ..” ile yaklaşım olduğunu hiç sanmıyoruz.
Çocukların ihtiyacı Sayın SEZER GÜLEÇ’İN gösterdiği ANANE/BABAANNE SEVGİSİ, Sayın KAMİL GÜLEÇ’İN gösterdiği DEDE/BÜYÜKBABA sevgisi.
O ÇOCUKLARIN İHTİYACI BU ve BUNLARI GÖRÜYORLAR..
Sayın SEZER-KAMİL GÜLEÇ çifti o çocukların bu ihtiyacını da gideriyorlar ve hediyeler veriyorlar, sevgi gösteriyorlar, lütfen ama lütfen o çocukların resimlerine iyi bakın, gözlerinde ki sıcaklığa iyi bakın..
NASIL SEVGİ DOLU BAKIYORLAR BÜYÜKLERİNE..
İşte o bakışlarda “MUTLULUĞUN RESMİ VAR..”
Ne mutla GÜLEÇ ÇİFTİNE o çocuklara bu mutluluğu vermişler..

AK PARTİ İL BAŞKANI SAYIN TİMURÇİN SAYLAR “EĞER SAYIN MEHMET ALİ ŞAHİN MÜDAHALE ETMESEYDİ KELTEPE İŞİ YATMIŞTI..”
AK Parti İl Başkanı Sayın TİMURÇİK SAYLAR ile sohbet ediyorduk, söz döndü dolaştı KELTEPE KAYAK MERKEZİ Yatırımına geldi ve Sayın SAYLAR “KELTEPE KAYAK MERKEZİ İŞİ YATMIŞTI, Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN DEVREYE GİRDİ, ÖYLE GERÇEKLEŞTİ..” dedi.
Sonra bilgiler verdi.
“İLGİLİ YERLER, BU İŞ ÇOK PAHALI DENİLMESİ İÇİN 80 MİLYON LİRA CİVARINDA BİR HESAP ÇIKARTMIŞLAR.6 ADET OTEL, BİR YIĞIN GEREKLİ OLMAYAN TESİS KOYMUŞLAR.SONRA DA PAHALI GEREKÇESİ İLE YATIRIMDAN VAZGEÇMİŞLER..” dedi.
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN devreye girmiş, ”ÖNCELİKLE 6 ADET OTELİ, DAHA SONRA LÜZUMSUZ BİR YIĞIN TESİSİ PROJELERDEN ÇIKARTTIRMIŞ.GERİYE 12-15 MİLYON LİRALIK BİR YATIRIM BEDELİ KALMIŞ VE TESİSİN YAPIMINA BÖYLE BAŞLANMIŞ..”
Sayın TİMURÇİN SAYLAR bunları detayları ile anlattı.
Sonra da “Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’E NE ZAMAN ELİMİZDE BİR PLAN, BİR PROJE İLE GİDERSEK MUTLUKU SONUÇ ALIYORUZ.O İŞ KESİNLİKLE OLUYOR.ANCAK Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’E PROJE GETİRECEKSİNİZ..” gibi bilgiler verdi.
“KENDİSİNİ, KÜÇÜK, BASİT İŞLERLE YORMAMAMIZ GEREKLİ..” dedi Sayın SAYLAR.

PEKİ, YILLAR YILI ÇOK KÜÇÜK PARALARLA “KİRAYA VERİLEN SAFRANBOLU CAM TERAS İÇİN HİÇ KİMSE HESAP SORMAYACAK MI..?”
Biliyorsunuz BÜYÜK İLGİ gören SAFRANBOLU CAM TERAS, yıllar yılı ÇOK KÜÇÜK PARALARLA ihaleye verildi, çok küçük paralarla burası BİR ŞEKİLDE İHALE edildi..!!
KİMSE BUNUN HESABINI SORMAYACAK MI..?
SAFRANBOLU CAM TERAS kira bedeli BİN liradan, İKİ Bin liradan İHALE EDİLİRKEN, daha sonra, aynı CAM TERAS 30-40-50-55 BİN LİRA gibi fiyatla ihale edilince KİMSENİN AKLINA BİRŞEY GELMİYOR MU/GELMEDİ Mİ…?
ALLAHAŞKINA KİMSENİN AKLINA BİRŞEY GELMEDİ Mİ..?
Şimdi bunu “ İLK ZAMANLAR PEK KİMSE BİLMİYORDU.O NEDENLE UCUZA İHALE EDİLDİ VEYA EDİLMİŞ OLABİLİR..” diye izah etmesin , zira, bu izah tarzı kimseyi tatmin etmez/edemez, kimseyi inandıramaz..
O zaman İL ÖZEL İDARESİ bu tesis için mahkeme açmaya çalıştı mı..?
O zaman İL GENEL MECLİSİ bu tesis için dava açmaya çalıştı mı..?
SAFRANBOLU CAM TERAS yıllarca, BUGÜN ALINAN BİR AYLIK KİRA BEDELİNE ÇALIŞTIRILDI, kazanan biriler oldu, kaybeden KÖYE HİZMET BİRLİĞİ veya İL ÖZEL İDARESİ veya İL GENEL MECLİSİ tarafından yapılacak yatırımlar oldu..
BÖYLE OLMADI MI..?

AK PARTİ, OLASI BİR “CUMHURBAŞKANLIĞI REFERANDUMU İÇİN..” ŞİMDİDEN KOLLARINI SIVAMIŞ, HAZIRLIKLARINA BAŞLAMIŞ BİLE..
TBMM’DE Görüşülmeye başlanacak olan 18.Maddelik ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ için AK Parti “TBMM BU DEĞİŞİKLİĞİ KABUL EDER..” anlayışı içinde.
Örneğin AK Parti Karabük İl Teşkilatı, NASIL OLSA DEĞİŞİKLİK TEKLİFİ TBMM’DE KABUL EDİLECEK, BUNDAN SONRA YAPILMASI GEREKEN REFERANDUM İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLAYALIM,  gibi bir anlayıştan hareket ediyor.
REFERANDUM İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLAMIŞLAR..
AK Parti girdiği her seçimi neden kazanıyor, buradan yola çıkarak, kazanmalarının gerekçesini/gerekçelerini çözmek mümkün, bakın AK Parti olası bir REFERANDUM için şimdiden hazırlıklarına başlamış durumda.
HER SEÇİME BÖYLE HAZIRLANIYORLAR..
Her hangi bir seçime, daha aylar varken, AK Parti Teşkilatları “HEMEN YARIN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ..” hazırlanıyorlar/hazlıklarını yapıyorlar.
ŞİMDİ REFERANDUMA HAZIRLANIYORLAR..
Eğer TBMM’DE yeterli oy bulunursa REFERANDUM NE ZAMAN..?
Mart ayı sonu veya Nisan ayı başlarında bekleniyor REFERANDUM..
Ancak ; AK Partililer hazırlıklara şimdiden başlamışlar bile..

BİR AK PARTİLİ KARDEŞİMİZ “MUHTEMELEN NİSAN AYI İÇİNDE REFERANDUM OLACAĞI İÇİN KONGRELER BİRAZ ERTELENİR…”
Dün birkaç AK Partili Kardeşimizle sohbet ettik “MUHTEMEL BİR REFERANDUM İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLADIK.TAHMİNİMİZ NİSAN AYI İÇİNDE REFERANDUMA GİDİLİR..” gibi bilgiler verdiler.
“O ZAMAN TBMM’DE Kİ OYLAMAYI KESİN GÖRÜYORSUNUZ..” dedik.
O konudan hiçbir kuşkuları yok ve “TBMM ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNİ YETERLİ SAYIYI BULARAK, HATTA CİDDİ BİR ORANDA AŞARAK KABUL EDER.NİSAN AYI İÇİNDE DE REFERANDUMA GİDİLİR…” görüşlerini dile getirdiler.
Örneğin Sayın Avukat Sayın İSMAİL ALTINÖZ’E dönerek “KONGRELER NE OLUR..” diye sorduk Sayın ALTINÖZ konuya ilişkin olarak “SANIYORUM KONGRELER BİRKAÇ AY SARKITILIR.GENEL MERKEZ HENÜZ BİR KONGRE TAKVİMİ GÖNDERMEDİ..” anlamında ifadeler kullandı.
Bunun üzerine bizde espri niyetine, şaka niyetine “HAZIRLIK YAPANLAR, NİYETLİ OLANLAR BİR SÜRE DAHA BEKLEYECEKLER DESENİZE..” dedik gülüştük.
Birlikte olduğumuz İl Yöneticileri “KARABÜK İL TEŞKİLATI OLARAK, ŞU AN İTİBARI İLE, BİZİM GÜNDEMİMİZDE REFERANDUM VAR VE BU REFERANDUMDAN EN YÜKSEK OY ORANI İLE ÇIKMAK VAR..” şeklinde yaklaşımlar getirdiler..
AK PARTİ REFERANDUMU GARANTİ GÖRÜYOR VE HAZIRLANIYOR..

BELEDİYE BAŞKANI SAYIN RAFET VERGİLİ “15 TEMMUZ AKŞAMI, MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKMAK ÜZERE SOKAĞA ÇIKTIĞIMIZDA HENÜZ..”
Dün Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’Yİ makamında ziyaret ettik, biliyorsunuz Sayın VERGİLİ son bir çıkış yaptı ve Karabük’ü ciddi biçimde sarstı, gündemi bloke etti.
FETÖ KONUSUNDA ÇOK CİDDİ BİR ÇIKIŞ YAPTI..
Kendisi ile sohbet ederken “BEN 15 TEMMUZ AKŞAMI, MİLLİ İRADEYE, CUMHURBAŞKANI’NA BAŞBAKANA, DEMOKRASİYE, SEÇİLMİŞ PARLAMENTERLERE SAHİP ÇIKMAK ÜZERE SOKAĞA ÇIKTIĞINDA, HENÜZ CUMHURBAŞKANIMIZ SOKAĞA ÇIKIN ÇAĞRISI YAPMAMIŞTI..” dedi.
“ŞAHSEN ASKERİ DARBEYE OLDUM/OLASI KARŞI BİR İNSANIM.ASKER DİLEDİĞİ ZAMAN DEMOKRASİYE MÜDAHALE ETMEMELİ, BÖYLE BİR ANLAYIŞLA İLK SOKAĞA ÇIKANLARDANIM..” şeklinde ifadeler kullandı.
Daha sonra Sayın CUMHURBAŞKANI’NIN bir televizyon kanalında “VATANDAŞI SOKAĞA ÇAĞIRMASI İLE..” insanların büyük bölümünün Sokağa çıktığına işaret etti Sayın RAFET VERGİLİ.
Ve ; Yine Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN bir süre önce söylediği “AT İZİ İT İZİNE KARIŞTI..” şeklinde ki sözlerine atıf yaparak, son çıkışını bu sözlere ve bazı uygulamalara dayandırdı..
Sanıyoruz Sayın RAFET VERGİLİ o son çıkışı nedeni ile Cumhuriyet Savcılığı’na davet edilmiş “GİDEREK DUYDUĞUM, BİLDİĞİM NE VARSA ANLATACAĞIM ELBET..” dedi.
Sayın VERGİLİ son çıkışı ile gündemi sarstı..

EĞER 2017 NİSAN AYINDA REFERANDUM OLURSA, TİCARET VE SANAYİ ODASİ SEÇİMLERİ,  ÇELİK-İŞ ŞUBE KONGRESİ ERTELENİR Mİ..?
AK Partililer “ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ REFERANDUMUNA ŞİMDİDEN HAZIRLANIYORUZ..” diyorlar ve o nedenle “KONGRE SÜRECİMİZ BU NEDENLE ERTELENEBİLİR..” diyorlar.
BURADAN YOLA ÇIKTIĞINIZDA Ticaret ve Sanayi Odası Seçimleri ile Çelik-İş Sendikası Karabük Şube Kongresi de AKILLARA GELİYOR elbet, bu SEÇİMLERİN ERTELENMESİ DE gündeme gelebilir.
Geçtiğimiz gün Sayın ZİYA ÜNSAL ile geziyorduk, Organize Sanayi Bölgesi’ne çıktık, yeni yapılan Tesis/Fabrika var mı diye bakındık ve yeni/yeni fabrikalar kuruluyor Bölgeye.
O ara Sayın ZİYA ÜNSAL’A telefon geldi ve “HENÜZ DÜŞÜNMEDİM, ARKADAŞLARIMLA KONUŞAYIM ONDAN SONRA SANA CEVAP VERİRİM..” gibi konuşmalar yaptı telefonda.
“HAYIRDIR KİMİNLE KONUŞTUN KARDEŞ..” diye sordum Sevgili ZİYA ÜNSAL’A, çok ilginç bir cevap verdi “BİR TÜCCAR KARDEŞİM, BANA TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİMLERİNDE ADAY OLACAK MISIN DİYE SORUYOR..” dedi.
“PEKİ BÖYLE BİR NİYETİN VAR MI..?” diye sordum “ABİ ADAY OLMAMI İSTEYEN DEĞİŞİK GRUPLARDAN ÇOK ARKADAŞIM VAR.HENÜZ KESİN BİR KARAR VERMİŞ DEĞİLİM.AMA KENDİMİ DE BİR BASKI ALTINDA HİSSEDİYORUM.HELE ZAMAN BİRAZ GEÇSİN..” gibi konuştu..
TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDA KULİSLER BAŞLAMIŞ BİLE..

TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİMLERİ İÇİN HAZIRLIK YAPANLAR, KENDİ MESLEK KOMİTESİNDE SEÇİLMEK İÇİN KULİS YAPANLAR..
Karabük TİCARET VE SANAYİ ODASI Seçimleri noktasında sıkı bir kulis çalışması var ve Seçimlere uzunca bir süre olmasına rağmen bu kulisler şimdiden başlamış görünüyor.
Önce ki gün Sayın ZİYA ÜNSAL’A bizim yanımızda telefonla “ADAY OL BASKISI YAPAN KARDEŞLERİMİZ OLDU..” buna bire/bir biz tanık olduk, Sayın SEDAT NAMAL Kardeşimize Ankara’nın etkin çevrelerinden destek geldiği söyleniyor ve galiba hazır olması söylenmiş kendisine.
Yine bir grubun Sayın PEHLİVAN BAYLAN ismi üzerinde yoğunlaştığını ileri süren çevreler var, bunların yanı sıra Sayın TUNCAY ÖZCAN ne yapacak, nasıl bir tutum alacak, henüz bu konuda bir netlik olmadığı biliniyor.
Hemen herkes KENDİ MESLEK KOMİTESİ’NDE seçilmek üzere kulislere dalmış gibi görünüyor, dileriz sağlıklı bir seçim olur, Karabük kazanır..
TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİMLERİNE İLGİ OLDUKÇA BÜYÜK..

934

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler